Arbetarbladet om Bröderna Marx som visade igår kväll!

 

Läs mer Arbetarbladets kommenteraren om Marxismen saknar skratt båda på teckenspråk, text och svenska, gestaltning, film och musik.

Arbetarbladet som är icke teckenspråkiga och har sagt vad de tycker om. Det är frågan om smaksak! Vi håller inte med dom!

Det kom faktiskt många båda familjen, barn, ungdomar, vuxna och äldre som är båda teckenspråkiga och icke teckenspråkiga.

Många som tycker det var roligt att se på annorlunda pjäsen med glädje, tillfredställande, tillgänglighet och så avkopplande! Så vi alla bara njöt, småskrattade, bara vara och glömde bort våra verkligheten en stund i samhället. Ja alla tycker olika. 

Allmänhet, myndigheter, landstinget, kommun och lokaltidningar tar allt för givet och tänker ofta inte på det!

Riksteaterns Tyst Teater Bröderna Marx är verkligen TILLGÄNGLIGHET för ALLA och döva, hörselskadade osv!

KOM I HÅG att många teater pjäserna visar ofta bara tal och ljud i samhället, så det är INTE tillgänglighet för döva, hörselskadade, vuxendöva osv i Gävle och Gävleborgs län.

Därför passade Bröderna Marx på att erbjuda oss på teckenspråk, text, tal och gestaltning, som flesta icke teckenspråkiga teater pjäserna inte kunde erbjuda oss bra tillgänglighet och turnerar runt i Sverige.

Förra året var det pjäsen Ljus Sprickan visade också på teckenspråk, text och tal i Gävle.

Tänk er att det blir bara en gång om året. Vi önskar flera pjäser på teckenspråk, text och tal i Gävle och inom Gävleborgs län många gånger om året.

19 okt 2014